BUSCADOR

El Servei de Joventut segueix actiu i obre les aules d’estudi

El Servei de Joventut segueix actiu i obre les aules d’estudi

Des del Servei de Joventut de Subirats volem informar tant als i les joves del municipi com a la població en general que seguim en actiu.

Tot i que els Subijove’s de Sant Pau d’Ordal, Ordal i Casablanca estiguin tancats, com a mesura de prevenció per tal de combatre el COVID-19, seguim oferint els nostres serveis via on-line.

Durant aquest període s’ofereix de manera virtual:

  • Servei d’informació i assessorament per a joves i/o les seves famílies sobre temes d’ocupació, formació, salut, mobilitat internacional, habitatge…
  • Recursos per a l’orientació laboral (cerca de feina, realització de CV’s…)
  • Suport a les entitats, iniciatives i projectes juvenils
  • Propostes lúdiques, culturals i educatives per passar un millor confinament a través de les nostres xarxes socials

Obrim les aules d’estudi!

Les aules d’estudi assistit són un espai de suport acadèmic en el què es vol aconseguir que els joves adquireixin hàbits d’estudi i tinguin continuïtat en el seu procés educatiu. Aquest espai està dinamitzat per un monitor que s’encarrega de donar suport als joves.

El que es treballa és el suport en aquelles matèries que més costa als joves, també en temes de planificació, tècniques d’estudi adequades al que cadascú necessita, preparació per als treballs i exàmens, tècniques de concentració, ús i domini de l’ordinador i recerca de la informació si ho necessiten…. Tot això fomentant l’autonomia del jove, aportant suport emocional i confiança, que són claus en el procés d’aprenentatge.

El Servei de Joventut ofereix les aules d’estudi assistit amb modalitat virtual a tots els joves del municipi d’entre 12 i 16 anys (entre 6è de primària i 4t d’ESO) que necessitin de reforç escolar durant el període de confinament.

Les places són limitades. Si esteu interessats posseu-vos en contacte amb el Servei.

Contacte del Servei de Joventut