BUSCADOR

Recomanació sobre els residus

Recomanació sobre els residus

El servei de recollida de residus és un servei bàsic i de moment està garantit gràcies a l’esforç que fan els treballadors. Mentre duri la situació actual d’estat d’alarma, demanem a la població que procuri fer una bona gestió dels residus domèstics, complint les normes del servei i els horaris, així com que també eviti llençar restes de poda i andròmines.

És especialment important no saturar els contenidors, i evitar l’abandonament de trastos i brossa als voltants d’aquests, així com a indrets no autoritzats, per tal de mantenir la via pública el més neta possible i minimitzar possibles riscos, a més de facilitar la feina a les persones que aquests dies estan treballant per oferir els serveis bàsics per a la població com és la recollida de residus.

Us recordem que la deixalleria romandrà tancada fins que millori la situació. Es recomana que els usuaris facin l’emmagatzematge dels residus que habitualment s’hi porten fins que es torni a establir el servei. Està prohibit abandonar-los a la via pública.

Agraïm la vostra col·laboració i comprensió.