BUSCADOR

Taller de comunicació per a entitats

Taller de comunicació per a entitats

Les Regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han organitzat un taller de comunicació adreçat a les entitats del municipi.

El taller consisteix en la revisió de diversos aspectes de l’entitat i el seu entorn en relació a la comunicació, per així poder plantejar un enfocament estratègic de la comunicació.

Al taller s’oferiran eines teòriques i pràctiques per millorar la comunicació interna i externa de les entitats del municipi, adequant-se a les necessitats i dificultats d’aquestes.

El taller serà molt participatiu i es demana als assistents que portin el seu mòbil, tauleta o portàtil. Per tal que hi pugui haver representació del màxim nombre d’entitats, només s’hi podrà inscriure una persona per entitat. En cas que quedin places lliures, s’acceptaran dues persones per entitat.

El taller es durà a terme el proper dissabte 28 de març de 9 a 13 h al Subijove d’Ordal. Es farà una petita pausa i s’oferirà esmorzar als assistents. Caldrà fer inscripció prèvia al telèfon 938993011 o bé al correu electrònic comunicacio@subirats.cat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash