BUSCADOR

Neix “La Florida”, festa solidària amb tast de vins i música al Castell de Subirats

Neix “La Florida”, festa solidària amb tast de vins i música al Castell de Subirats

L’entrada al recinte són 15 euros que es dedicaran íntegrament a l’associació AMPERT contra el càncer.

Es podran tastar dos vins especials de cada un dels cellers participants.

Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear LA FLORIDA, una festa solidària amb tast de vins i música que es durà a terme el dia 21 de març al Castell de Subirats, a les 19h, coincidint amb la primera posta de sol de la primavera.

L’entrada a la festa costarà 15€ més la voluntat i els beneficis aniran íntegrament a AMPERT, l’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic que té seu a Vilafranca del Penedès. Durant la festa, es podran tastar 2 vins i espumosos de gamma mitja-alta dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Oliver Viticultors i Sumarroca.Tota la vetllada estarà amenitzada per diferents grups de música del Penedès que actuaran de manera alterna. També es podrà realizar, opcionalment una hora abans, una visita guiada al Castell de Subirats i conèixer algunes de les sales més desconegudes d’aquest espai.

L’acte estarà conduït per la Judith Cortina i el David Jobé, periodistes i creadors de la guia digital d’enoturisme, enoturista.cat i comptarà amb alguns tastets gastronòmics gentilesa de Cal Blay. Hi col·laboren l’Ajuntament de Subirats i el Santuari de la Font Santa.

LA FLORIDA té una doble connotació, per una banda, és una capa de fongs que creixen a la superfície de matèries orgàniques i que provoquen descomposició, però també una paraula que s’utilitza quan quelcom té flors o té molts ornaments. És necessari doncs, trobar aquest doble significat i equiparar-lo, en el primer cas, a una persona malalta i en el segon, a una de curada.

Tota la informació sobre els cellers, el programa i els vins de la festa es pot trobar a la pàgina web www.lafloridatastdevins.com.