BUSCADOR

“Nits a la fresca”, crònica del concert de “Sense Sal” a Can Cartró

“Nits a la fresca”, crònica del concert de “Sense Sal” a Can Cartró

El passat divendres 13 de juliol es va duu a terme, a la plaça de la Verge dels Pobres de Can Cartró, la tercera actuació de “Nits a lafresca”.
El grup Sense Sal va ser l’encarregat d’amenitzar la nit amb la presentació del seu disc “Tardes de sol i préssecs”.
El grup de música catalana va rebre una fantàstica acollida per part del públic assistent i, com a mostra del seu agraïment, ha publicat la següent crònica al seu blog:

“Can Cartró – Subirats. Un petit poble rodejat de vinyes i fruiters. Un petit poble dins un terme municipal enorme ple de petits camins
asfaltats que com un laberint ens enreda i ens fa giragonsar per un paisatge preciós a mitja tarda de juliol. Arribem i instal·lem l’equip.
Comencem les proves de so. I cap allà les deu, hora prevista, comença a arribar la gent. Encetem el concert i trobem una resposta magnífica d’un públic cantaire i disposat a col·laborar. Ens sentim molt a prop d’ells i la vetllada es fa cada cop més comunicativa. Estem encantats.

Tot el poble sembla una coral cantant amb nosaltres “Demà sortirà el sol”, “Autobús 121”, corejant “Quisca…”. Sembla mentida però l’hora i mitja del concert ens passa volant !
Quan acabem, a la paradeta dels discs i samarretes, s’arreplega un munt de gent i allà la fem petar. I a sobre ens porten una caixeta de préssecs d’Ordal, “Tardes de sol i préssecs” i us assegurem que aquests fan una olor i un gust que enamoren. Gràcies Subirats, per sempre amb vosaltres ! I esperem tornar abans d'”Aquí cinc anys”.

www.sensesal.cat