BUSCADOR

Portes obertes al Patrimoni de Subirats

Portes obertes al Patrimoni de Subirats

Durant les Jornades Europees de Patrimoni d’aquest 2019, els dies 11, 12 i 13 d’octubre; a Subirats es celebrarà una jornada de portes obertes als equipaments culturals i patrimonials del patrimoni.

A Subirats, obriran les seves portes el Castell, la ruta cultural Torre-Ramona, sorprenent i misteriosa, i el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona, al Pago. Una bona ocasió per descobrir el patrimoni del municipi, divers i que permet conèixer la historia de Subirats i també resseguir el passat de Catalunya.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una gran oportunitat per conèixer la riquesa i atractiu del patrimoni català, amb l’objectiu d’estrènyer el vincle d’aquest amb la societat.  És un esdeveniment obert a tothom i perquè tothom pugui accedir als monuments i a la memòria de Catalunya.

Podreu visitar cadascuna de les rutes culturals els dies 12 i 13 d’octubre, en horari de les 10 fins a les 13.30 hores, en el cas del Castell de Subirats, el dissabte 12 d’octubre i el Museu d’Esperanto de Subirats al 13 d’octubre. Dissabte 12 d’octubre es podrà visitar el CIUDEB a l’horari següent, de 17 A 19 hores.