BUSCADOR

Festa de la gent gran

El diumenge 7 d’abril de 2019 es va celebrar la darrera Festa de la Gent Gran, una festa que se celebra cada dos anys.

En l’edició 2019 hi van participar gairebé duescentes persones de tots els nuclis del municipi de Subirats.

Com en les edicions anteriors, les persones que aquest any compleixen els 70 anys i les majors d’aquesta edat han estat convidades per l’Ajuntament i, a més a més, s’ha ofert el servei de transport a aquells assistents que ho han necessitat.

Enguany, tots els actes es van desenvolupar a la Torre de Can Parellada d’Ordal, on al migdia es va rebre els convidats amb un petit aperitiu, mentre anaven arribant tots els assistents; va ser un moment de salutacions i retrobaments. Seguidament, va tenir lloc l’actuació de Manel el Mag als jardins de la masia, abans del dinar que va tenir lloc a la sala del celler i a la porxada, i que va ser servit per Cal Blay.

Després del dinar, a primera hora de la tarda, estava prevista l’actuació del grup d’havaneres Xaloc de Vilafranca als jardins de la masia, però finalment, davant la previsió de pluja, es va haver d’improvisar l’actuació del grup a la mateixa porxada on es va servir el dinar; d’aquesta manera, els assistents a la festa van poder gaudir de la cantada mentre feien la sobretaula després de dinar.

La festa va començar a les 12 del migdia i es va allargar fins gairebé les 6 de la tarda, quan la pluja finalment va fer una mica més complicat el retorn a casa; no obstant, la Festa de la Gent Gran ha continuat esdevenint una jornada de trobada per compartir records i expressar bons desitjos a veïns, amics i coneguts de tot Subirats.