BUSCADOR

Subirats en Flor

Subirats en Flor

El diumenge 05 de maig, l’Ajuntament de Subirats celebrarà una nova edició del Subirats en Flor, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies del territori. Amb aquest esdeveniment festiu, l’Ajuntament de Subirats vol incentivar la cura per l’embelliment del municipi i reconèixer la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament Penedesenc.

Com és tradicional el diumenge Dia de la Mare, entre les 10 i les 13 hores, l’Ajuntament convoca a les famílies del municipi a participar del Subirats en Flor, els veïns i veïnes de Subirats podran recollir el seu lot de flors a l’estació de tren de Lavern. Per poder recollir-les només cal emplenar i retallar la butlleta que trobaran a la darrera revista municipal Tot Subirats i el dia de la celebració entregar-la en el punt de lliurament de flors habilitat per l’Ajuntament.

Des del 2003 el Subirats en Flor se celebra cada any en el municipi i compta amb la participació de centenars de famílies de Subirats, en la darrera edició es varen entregar més de 700 lots de flors i van passar per les instal·lacions de l’Estació Vitivinícola de Subirats unes 1.000 persones.