BUSCADOR

L’Ajuntament convoca els 6ns Premis Castell de Subirats

L’Ajuntament convoca els 6ns Premis Castell de Subirats

L’acte es durà a terme el proper diumenge 5 de maig a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament (Sant Pau d’Ordal).

L’Ajuntament de Subirats convoca els 6ns Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats” per a tots nosaltres i pels pobles d’arreu.

L’acte, que es durà a terme el proper diumenge 5 de maig a les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Sant Pau d’Ordal, s’iniciarà amb l’actuació musical de Jaume Arnella.

A la mitja part es farà el lliurament dels 6ns Premis Castell de Subirats que enguany són per:

  • Isidre Ros Soler, a títol pòstum, per la seva contribució al món associatiu cultural i a la recuperació del folklore popular al nucli d’Ordal, al municipi de Subirats i a la nostra comarca.
  • Jaume Ràfols Fontanals, alcalde de Subirats i a tot el consistori elegit democràticament el dia 3 d’abril de 1979 després de 40 anys de règim feixista.

I per acabar, copa de cava i piscolabis per a tots els assistents.