BUSCADOR

Subirats torna a viure l’Aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal

Subirats torna a viure l’Aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal

La segona Passejada per la Terra del Préssec d’Ordal serà el dissabte 27 d’abril, a Subirats.

L’Oficina de Turisme de Subirats ha organitzat una nova passejada guiada per la Terra del Préssec d’Ordal. La sortida serà el pròxim dissabte 27 d’abril amb el títol: L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal. Durant el recorregut es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit és encara molt petit, es fa l’aclarida del presseguer: es treu una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que, finalment, maduraran. La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat.

L’escultura del Préssec d’Ordal a Sant Pau d’Ordal, és el punt de trobada i d’inici de la passejada. La ruta recórrer l’entorn del poble amb unes vistes privilegiades sobre el torrent de sota de Sant Pau d’Ordal i els camps de presseguers a les planes a banda i banda. També passa per el carrer de Can Rovira, que té racons amb molt d’encant.

Turisme de Subirats – Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats, s/n 08739 Subirats – 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat – www.turismesubirats.cat