BUSCADOR

Properes activitats del Servei de Joventut

Properes activitats del Servei de Joventut

TALLER DE CUINA MEXICANA A SANT PAU

Amb aquest taller els joves aprendran a elaborar alguns dels plats típics del país i també tindran l’oportunitat de degustar-los. Serà durant la tarda del 26 d’abril al Subijove de Sant Pau (escoles velles).

TALLER DE SUSHI A ORDAL

Amb aquest taller els joves aprendran a elaborar el plat típic del país, el sushi, i també tindran l’oportunitat de degustar-los. Serà durant el matí del diumenge 26 de maig al Subijove d’Ordal.

XERRADA “A CASA TAMBÉ PARLEM DE PANTALLES” A ORDAL

En col·laboració amb l’Esplai Sol Naixent d’Ordal s’ha organitzat una xerrada gratuïta de promoció del bon ús de les noves tecnologies i prevenció de les addiccions per a famílies amb filles i fills preadolescents.

“A casa també parlem de pantalles” és un taller familiar de promoció dels bons usos de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i prevenció de les addiccions mitjançant l’entrenament d’habilitats educatives en mares i pares: comunicació, normes i límits i posició familiar davant l’ús de les TIC.

Alguns dels principals factors de risc i factors de protecció per a l’ús problemàtic de les pantalles i altres conductes de risc en la infància i l’adolescència es troben en l’entorn familiar. Per aquest motiu el taller se centra en enfortir l’entorn familiar millorant les competències educatives de les famílies.

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia abans del 6 de maig.


Per inscriure’s a qualsevol de les activitats cal contactar amb el Servei Jove.

  • Presencialment, els dilluns i dimecres de 16h a 20h, al SubiJove d’Ordal o els divendres de 16 a 20h, al Subijove de Sant Pau.
  • Per telèfon o whatsapp al 628264481.
  • Per correu electrònic a joventut01@ccapenedes.cat