BUSCADOR

Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Quan arriba la primavera, els presseguers comencen a florir i comença una nova temporada de passejades per la Terra del Préssec d’Ordal. Durant els pròxims mesos us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència a Subirats i a què conegueu els treballs que es realitzen al camp.

Les primeres dues sortides es realitzaran en temps de floració, el dissabte 09 i diumenge 10 de març. L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi.

El cercle de passejades continua amb l’aclarida a la terra del Préssec, el 27 d’abril; on es podran observar els préssecs ja formats, parant especial atenció a la feina d’aclarir i als objectius d’aquesta tasca, i finalitza amb la passejada en temps de collita, el 02 de juny, on s’explicaran diferents aspectes relacionats amb el préssec d’Ordal com la situació geogràfica, peculiaritats del préssec o la diferenciació respecte a altres préssecs.

Subirats és el municipi més extens de la comarca de l’Alt Penedès i comparteix el cultiu del préssec i el Mercat del Préssec d’Ordal amb el conreu de la vinya i l’elaboració de vins i caves de reconeguda qualitat i prestigi. Després de gaudir de la natura passejant en família descobreix l’oferta de comerç local, gastronomia i enoturisme de l’entorn i completa la teva escapada al Penedès.

Informació addicional de les passejades: L’hora de sortida és a les 10:30 hores  i el punt de trobada l’escultura del Préssec d’Ordal a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. La durada de l’activitat és 2 hores aproximadament. L’itinerari té un recorregut de 4,5 quilòmetres de dificultat fàcil/mitjana. Es recomana  portar calçat adient i aigua. El preu d’adult és de 5 euros, i els menors de 12 anys gratuït. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà la sortida.

Per a més informació i inscripcions contacteu amb l’Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99 – c/e info@turismesubirats.cat