BUSCADOR

Activitats per commemorar el Dia internacional de les dones

Activitats per commemorar el Dia internacional de les dones

Des de la Regidoria d’Igualtat, amb motiu del Dia internacional de les dones, s’han organitzat diverses activitats que se sumen a la 1a Cursa de la dona de Subirats organitzada per la Regidoria d’Esports pel proper 10 de març a Ordal.

Conferència i presentació de llibre a Ordal

El divendres 8 de març a les 19.30 h a la sala de l’Ateneu Ordalenc es farà la conferència “La història de la nostra carretera”, en referència a la N-340, a càrrec de la M. Teresa Navas Ferrer, doctora en geografia i professora de la UPC. També es presentarà el llibre “Del Port d’Ordal al Pont del Llobregat” a càrrec de l’autor Francesc Ollé.

Exposició i xerrada a Sant Pau d’Ordal

El dissabte 9 de març a les 17.30 h a la sala polivalent del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal es durà a terme l’exposició-xerrada “Memòries líquides”, a càrrec de la Rosa Vendrell.

Taller de risoteràpia

El diumenge 10 de març a les 18.30 h a l’Ateneu Agrícola de Lavern es farà un taller de risoteràpia per adults a càrrec de María Rodríguez, de Risoteràpia Ai que em Peto. El taller és gratuït però cal inscripció prèvia al telèfon 938993011 o al correu comunicacio@subirats.cat. Els assistents hauran de portar roba còmode, una tovallola i una ampolla d’aigua.