BUSCADOR

Joanjo Bosk en concert! Entrades ja a la venda!

Joanjo Bosk en concert! Entrades ja a la venda!

Subirats acull un any mes un dels concerts del Festival BarnaSants

El passat 24 de gener es va presentar a Vilafranca el programa del Barnasants Penedès 2019, que un any més se celebra de forma conjunta als municipis de Subirats, Sant Llorenç, Gelida i enguany també Vilafranca.

Per quart any consecutiu Subirats acollirà un dels concerts de la programació del Barnasants Penedès, concretament el que el cantautor Joanjo Bosk oferirà el proper 8 de febrer, a les 20:30 h, al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Joanjo Bosk es va inaugurar en el BarnaSants l’any passat, torna en aquesta edició amb un nou espectacle. Es tracta de cançons de terra i llibertat, on Bosk interpreta clàssics de la cançó universal i del cançoner popular antifeixista. Al crit de “Terra i llibertat”, clam històric dels desposseïts, el cantautor posa veu i sentiment a grans cançons de Léo Ferré, Paco Ibañez, Ovidi Montllor, Victor Jara, Raimon, Leonard Cohen, etc. Un cant viu contra el segrest de les utopies.

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a la pagina web de Barnasantstickets.cat o a les oficines de l’Ajuntament per un preu de 8 euros. Aquell mateix dia també es podran adquirir a taquilla per un preu de 10 euros.