BUSCADOR

Presentació de la nova imatge del Subirats Tasta’l

Presentació de la nova imatge del Subirats Tasta’l

El passat dimarts 30 d’octubre l’Ajuntament de Subirats va realitzar una roda de premsa per presentar la nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l i els detalls de la programació de la 14a edició.

El motiu de fer una roda de premsa ha sigut per explicar la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats amb l’Escola Municipal d’Art Arsenal en la creació de la nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l i donar a conèixer el disseny que s’utilitzarà en els diferents elements de comunicació, difusió i senyalització de l’esdeveniment.

La nova imatge gràfica del Subirats Tasta’l s’ha triat dels cinc treballs finalistes presentats pels alumnes del grau superior de gràfica audiovisual i gràfica impresa de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès. El projecte guanyador ha sigut per l’alumna, Sara Sintes, després d’una votació realitzada pel Consell de Turisme de Subirats.

L’acte de presentació de la nova imatge del Subirats Tasta’l va comptar amb la presència de la guanyadora i familiars, el professorat de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, la Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Subirats i personal tècnic.

Durant la presentació, la Regidora de Turisme, Àngels Pinyol, va agrair la bona feina realitzada pels alumnes al llarg del curs i la col·laboració de forma continuada amb l’Escola que ha donat fruit a la nova imatge del Subirats Tasta’l. Així mateix, el director de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, Albert Abella, va parlar de la importància de fer visible el que es fa des de l’Escola i els projectes que es treballen en l’àmbit territorial. Per finalitzar, Sara Sintes va explicar la seva proposta gràfica realitzada a partir de la seva percepció del Subirats Tasta’l i el municipi.

L’acte va finalitzar amb la presentació del programa del 14è Subirats Tasta’l que enguany se celebrarà el diumenge 25 de novembre a Sant Pau d’Ordal amb un total de 46 expositors i una programació amb diferents activitats complementàries com ara tallers, maridatges, exposicions, passejades, tastos guiats, espectacles infantils, etc. Propostes lúdiques dissenyades perquè el visitant pugui gaudir de tots els elements de la fira i la seva oferta de vins, caves, productes de la terra i gastronomia.