BUSCADOR

Presentació concert del XVI Festival de Música a les vinyes a Bodegues Sumarroca

Presentació concert del XVI Festival de Música a les vinyes a Bodegues Sumarroca

Enguany, com a novetat i dins de l’acte de presentació de la programació de la setzena edició del Festival de Música a les vinyes, el divendres 22 de juny actuació del trio Alabau, Bardagí i Garrobé a Bodegues Sumarroca.

A l’estiu, els dies 21 i 28 de juliol, Subirats acollirà la XVI edició del Festival de Música a les vinyes, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics del panorama actual.

Per la presentació del festival, el divendres, 22 de juny, pujaran a l’escenari de Sumarroca, tres mestres de les cordes i l’harmonia, Quim Alabau; violoncel, Pere Bardagí, violí, Joan Garrobé; guitarra, tres músics que ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. L’espectacle es diu; De Vivaldi a Keith Jarrett.

Al juliol, continuen les propostes musicals amb dos concerts a Torre-ramona. El dissabte, 21 de juliol, els músics Albert Sanz; piano, Pau Figueres; guitarra i Arnau Figueres; percussió, porten un concert pensat exclusivament pel festival on aconsegueixen un so mediterrani ple de llum i colors. L’espectacle que interpretaran es diu; A prop de la mitjanit (Round about midnight).

L’última proposta serà, el dissabte 28 de juliol, en aquest concert, Elisabet Raspall, piano i composició, acompanyada  pel seu quintet: Dani Pérez; guitarra, Benet Palet; trompeta i flauta, Pep Pérez Cucurella; baix elèctric i Marc Miralta, bateria i percussió, presenta una composició pròpia i original per a l’ocasió, l’espectacle es diu Vincles-Vítal.

En dos caps de setmana consecutius, en el poble medieval de Torre – Ramona, teniu una cita amb la música. Les nits d’estiu a Subirats, no us deixaran indiferents i trobareu propostes musicals difícils de veure a casa nostra en un entorn únic, envoltats de vinya.

Presentació-concert del festival

Com a novetat, en l’edició del 2018 es realitzarà una presentació de la programació del festival amb un concert final a les vinyes. El primer celler de Subirats que acull la presentació-concert del festival és Bodegues Sumarroca.

Bodegues Sumarroca patrocina la presentació concert del festival que tindrà lloc el divendres 22 de juny. L’entorn immillorable de la Finca Molí Coloma, una preciosa masia del segle XV amb caves subterrànies i envoltada de vinya acollirà una nit especial.

L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb copa de benvinguda i presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes. A les 20.30h, actuació del Trío Alabau – Bargadí – Garrofé amb l’espectacle de Vivaldi a  Keith Jarrett. Tres mestres de les cordes i l’harmonia ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. Del barroc al jazz amb diferents estacions, Vivaldi, Manuel de Falla, Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla, Duke Ellington, Keith Jarrett. Aquests tres músics  entre moltes altres coses, els uneix el seu concepte eclèctic de l’estètica musical, no lligat a cap estil i obert a tots. Tota una festa al mig de les vinyes. Per arrodonir una nit d’estiu, a les 21.30h, cloenda de l’acte amb un maridatge de cava de Bodegues Sumarroca i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.

Aforament: 100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja, on s’inclou la presentació del programa del festival, el concert i el maridatge. El preu entrada de la presentació-concert a Sumarroca i/o la venda d’abonaments que combina la presentació-concert a Sumarroca amb un o dos concerts a Torre-ramona es venen a través de l’Oficina de Turisme. El mateix dia del concert, serà possible la compra d’entrades amb una hora d’antelació de l’inici del concert. La resta d’entrades pels concerts a Torre-ramona es poden adquirir en els punts de venda habituals del festival a partir del 17 de juny. Més informació al web www.turismesubirats.cat o bé contactant al c/e: comunicacio@turismesubirats.cat o a través del telèfon 93 899 34 99.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers de Subirats participants. Tots junts, treballem per situar el Festival de Música a les vinyes, com un dels millors festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.