BUSCADOR

El Festival EVA 2018 trepitja Subirats els dies 10 i 17 de juny

El Festival EVA 2018 trepitja Subirats els dies 10 i 17 de juny

La 14a edició de l’EVA (En Veu Alta) al Penedès es durà a terme del 8 al 17 de juny amb dos actuacions a Subirats, entre elles la cloenda del festival.

L’EVA 2018 arriba reivindicatiu, amb pomes grogues i amb la idea que el pensament crític és imprescindible per qüestionar-nos tot allò que tenim al voltant. A la necessària sacsejada cultural, el Festival EVA hi aportarà deu dies d’emocions al Penedès, del 8 al 17 de juny, i un intens cap de setmana a un indret del Priorat que bolca l’ànima en el en el festival, Pradell de la Teixeta, del 29 de juny a l’1 de juliol.

L’EVA és un festival de narració i tradició oral que des de l’any 2005 es prodiga per diferents escenaris de les terres catalanes. En la seva 14a edició trepitjarà Subirats en dos actes els dies 10 i 17 de juny.

10 de juny, El Rebato

El 10 de juny, a les 20 h, Héctor Urién actuarà al Rebato, concretament a la zona dels safarejos.

L’actuació de l’Hèctor porta per títol “Las mil y una noches”. Per als qui hagin anat seguint el fil, aquesta serà la segona de les nits (tan sols ens en quedaran 999 per escoltar; podeu proposar-li a l’Hèctor de quedar-se a ca vostra a acabar-vos-les d’explicar), on Sherezade seguirà intentant no perdre el cap i motivar i fer desitjar, amb les seves narracions, al seu perillós i estimat marit. Les armes de la paraula estaran servides i, a més a més, en un espai d’allò més bonic: els safarejos del Rebato.

L’activitat és gratuïta i dirigida al públic adult.

17 de juny, Ordal

Properament us comunicarem els detalls d’aquesta activitat.