BUSCADOR

FESTA DEL MEDI AMBIENT DE SUBIRATS

FESTA DEL MEDI AMBIENT DE SUBIRATS

El pròxim diumenge 13 de maig de 10.30 a 14.30h el nucli de Lavern (a Subirats) acollirà la 7ª edició de la Festa del Medi Ambient.

Aquesta festa està organitzada des del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Subirats, amb la col·laboració d’entitats i de les escoles del municipi, i està adreçada a tot tipus de públic. L’objectiu de la festa és la sensibilització i conscienciació ambiental, en totes les seves vessants: estalvi energètic i d’aigua, respecte pel medi natural, la minimització de residus, el foment del reciclatge i de la reutilització, la promoció de la tinença responsable i adopció d’animals domèstics,….

Així doncs, al llarg de tot el matí els visitants podran gaudir d’estands informatius, una gran varietat de tallers infantils i familiars, una fira de productes artesans i ecològics i de proximitat, un mercat de segona mà, a més a més d’espectacles, jocs de gran format i exposicions de treballs escolars.  També  s’ha organitzat una passejada per descobrir el patrimoni de pedra seca de la zona (a càrrec del CESUB).

Des de l’Ajuntament s’anima a tothom interessat a assistir-hi, i participar de tot el que podran trobar-hi!. Hi haurà obsequis per a tots els assistents, i les activitats són gratuïtes.

Podeu veure el programa a continuació: