BUSCADOR

L’Ajuntament de Subirats presenta el llibre “El Castell de Subirats. 1.100 anys d’història”

L’Ajuntament de Subirats presenta el llibre “El Castell de Subirats. 1.100 anys d’història”

El 2017 ha estat per Subirats un any de celebració. Hem commemorat els 1.100 anys del Castell de Subirats amb un calendari d’actes replet de propostes que han convidat a la participació de tota la ciutadania, tant de Subirats com dels municipis veïns.

El programa d’actes es va presentar el passat 28 de febrer al Castell de Subirats. Un programa que ha destacat per la gran varietat de propostes: xerrades, concerts, espectacles, tallers, exposicions, activitats turístiques, curses esportives i molt més.

L’últim d’aquests actes es va dur a terme el passat 2 de desembre al Castell de Subirats i va consistir en la presentació del llibre “El Castell de Subirats. 1.100 anys d’història” editat per l’Ajuntament.

El llibre, redactat per Xavier Esteve i Josep Anton Pérez de Tríade Serveis Culturals, ha comptat amb la col·laboració de Lluís Rius, Kamen Sablev, Mireia Sabaté, Dani López, Francesc Perea, Josep Bosch, Ita Boada, Kathy Lindstrom, Iñaki Ozcáriz Raventós, Xavier Xortó, Montse Rubio i Joan Rosselló.

Les empreses Serveis Mèdics Penedès i Almacén de Depósitos del Penedés l’han patrocinat.

L’Ajuntament de Subirats farà obsequi del llibre a tots els veïns i veïnes de Subirats que presentin la butlleta que trobaran dins la revista municipal Tot Subirats del mes de desembre.