BUSCADOR

Servei prodomicili

Servei prodomicili

Servei Prodomicili

Des de la Regidoria de Benestar Social volem donar a conèixer entre tots els nostres ciutadans el Servei Prodomicili, una iniciativa dedicada a promoure els serveis a domicili d’atenció ales persones i la llar.

Aquelles persones grans que es trobin afectades per algun problema de salut que els comporta no tenir autonomia per realitzar les activitats de la vida diària, poden sol.licitar uns xecs d’ajuda pel pagament de les hores contractades pels serveis d’atenció a la persona, acompanayament o neteja de la llar a través de les empreses que formen part del Servei Prodomicili. La sol.licitud d’aquests xecs s’ha de fer a través de Serveis Socials i per poder obtenir-los és imprescindible :

-Estar empadronat a Subirats, ser major de 65 anys o tenir algun tipus de necessitat especial i no estar rebent una prestació per la dependència.

Progama de termalisme Social 2012

Us informem que ja és oberta la convocatoria del Progama de Termalisme Social 2012 de l’IMSERSO. El segon torn de presentació de sol.licituds finalitza el 16 de maig i correspon a les estàncies entre els mesos de setembre i desembre de 2012.

A través del Programa de Termalisme Social l’Estat proporciona als pensionistes, que per prescripció facultativa precisen els tractaments que es presenten als balnearis, l’accés a aquests centres a preus reduïts. El Programa està organitzat i finançat pel Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, a través del Instituto de Mayores y Servicios Socials qui anualment concerta amb establiments termals la reserva de places per l’estada i tractament de les persones usuàries del programa.  El Programa de Termalisme basa en tractaments termals bàsics, que comprenen el reconeixement mèdic, l’ingrés, el tractament termal bàsic i el seguiment mèdi del tractament individual.

Per a més informació, podeu consultar el web www.imserso.es o trucar al telèfon d’informació d’IMSERSO  : 901 10 98 99.