BUSCADOR

Si vols col·laborar amb la Marató de TV3 encara hi ets a temps fins al 31 gener 2018

Si vols col·laborar amb la Marató de TV3 encara hi ets a temps fins al 31 gener 2018

El dia del Subirats Tasta’l hi havia a la fira una urna per poder fer aportacions a la Marató de TV3 entrant en el sorteig d’unes obres cedides per artistes de Subirats.

Hem ampliat aquest termini, pots fer les teves aportacions fins el dia 31 de gener a la recepció de l’Ajuntament. Anima’t, la investigació es necessària.

QUÈ SÓN LES MALALTIES INFECCIOSES?

Les malalties infeccioses són la causa d’1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

Cada microorganisme s’instal·la i prolifera en un lloc diferent del cos humà, depenent de la seva via d’entrada i característiques. Les persones que porten pròtesis ortopèdiques o vàlvules cardíaques o neurològiques tenen un risc afegit de tenir infeccions oportunistes en aquests dispositius permanents.

La majoria de malalties infeccioses es transmeten d’uns individus als altres i poden afectar qualsevol persona.

Tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.