BUSCADOR

Campanya d’adopció de gossos i gats al CAAD: “100 peluts 100 famílies”

Campanya d’adopció de gossos i gats al CAAD: “100 peluts 100 famílies”

Actualment hi ha gairebé 500 gossos i gats al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics Penedès (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf, superant àmpliament la capacitat de les instal·lacions. Són animals que han estat recollits en els municipis de l’Alt Penedès i el Garraf, i que no s’ha aconseguit trobar el seu propietari.

Per buscar a tots aquests animals una nova oportunitat, una nova família, neix la campanya #100peluts100families impulsada per la Mancomunitat i l’associació de voluntaris del centre, VoluntaCaad.

Amb aquest lema el repte és aconseguir que s’adoptin 100 d’aquests gossos i gats que actualment estan a les instal·lacions i contribuir així a desmassificar el centre. Per a la campanya s’han prioritzat aquells animals que porten més de tres anys al CAAD, ja que es considera de principal emergència que aquests puguin trobar una nova llar on viure.

Com a punt central de la campanya s’ha creat la pàgina web 100peluts100families.cat que conté tota la informació sobre les característiques i el caràcter dels gossos i gats de la campanya.

La campanya consta de diversos elements promocionals; per una banda cartells i banderoles amb informació de cadascun dels candidats d’adopció, que s’aniran distribuint per les poblacions que configuren la Mancomunitat i també un cartell general per promocionar l’adopció sota el lema “et necessitem”.

A banda, en el bloc hi ha una fitxa de cada un d’ells, els passos a seguir per a la seva adopció, una descripció dels avantatges d’adoptar un animal adult o sènior, i un espai on s’anirà informant de l’evolució de la campanya.