BUSCADOR

SUBIRATS ÉS EL MUNICIPI AMB MÉS PLACES D’ALLOTJAMENTS RURALS DE L’ALT PENEDÈS

SUBIRATS ÉS EL MUNICIPI AMB MÉS PLACES D’ALLOTJAMENTS RURALS DE L’ALT PENEDÈS

Subirats forma part del gran destí enoturístic que és el Penedès, amb un model de turisme que cada vegada té més adeptes. Per exemple, segons l’Associació Espanyola de Ciutats del VI (ACEVIN) La Ruta del Vi i el Cava del Penedès,que també passa per Subirats, és la ruta més visitada en l’àmbit estatal. El diari 3 de vuit se’n fa ressò i estudia la situació del territori.

Dins d’aquesta anàlisi es té en compte el nombre d’allotjaments disponibles als municipis de l’Alt Penedès. Segons les tipologies (hotels, cases de turisme rural, habitatges d’ús turístic o apartaments turístics) a la comarca hi ha més de 1.300 places. D’aquestes, destaquen les 86 cases de turisme rural amb quasi 700 persones de capacitat. Subirats és el primer de la llista d’aquest grup, amb 70 places en cases rurals.

SUBIRATS ÉS EL MUNICIPI AMB MÉS PLACES D’ALLOTJAMENTS RURALS DE L’ALT PENEDÈS

Darrerament s’ha obert nous allotjaments en diferents punts del municipi. Ara com ara existeixen 14 establiments que ofereixen lloc per a passar-hi la nit, la majoria d’ells de caràcter rural, i que són els següents: Cal Salat (Ca l’Avi), Cal Joan Marina (Ca l’Avi), Masia Olivera (Lavern), Hotel Sol i Vi (Lavern), Cal Catasús (Can Cartró), El Recer (El Pago), Can Vidal (Els Casots), Cal Panxa apartament (Els Casots), Masia Ca l’Artigas (Lavern), Cal Milà de la Roca (Lavern), Can Massana (Sant Pau d’Ordal), Cal Turó de la Guàrdia (Sant Pau d’Ordal), Crestabocs (Sant Pau d’Ordal) i Can Masana apartament (Sant Pau d’Ordal).

[+] Descobreix els allotjaments de Subirats

Subirats és un municipi capdavanter amb una àmplia oferta d’allotjaments i ha de saber potenciar aquesta fortalesa. La clau de tot plegat és conjugar-la amb harmonia amb la resta d’atractius turístics, que no són pocs, del municipi.

Veniu a gaudir d’una estada a Subirats, Capital de la Vinya!