BUSCADOR

8a Festa del Medi Ambient

8a Festa del Medi Ambient

El pròxim diumenge 12 de maig de 10.30 a 14.30h el Carrer de les Escoles del nucli de Lavern (a Subirats) acollirà la 8ª edició de la Festa del Medi Ambient.

Aquesta festa està organitzada des del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Subirats, amb la col·laboració d’entitats i de les escoles del municipi, i està adreçada a tot tipus de públic. L’objectiu de la festa és la sensibilització i conscienciació ambiental, en totes les seves vessants: estalvi energètic i d’aigua, respecte pel medi natural, la minimització de residus, el foment del reciclatge i de la reutilització, la promoció de la tinença responsable i adopció d’animals domèstics,….

Així doncs, al llarg de tot el matí els visitants podran gaudir d’estands informatius, una gran varietat de tallers infantils i familiars, una fira de productes artesans i ecològics i de proximitat, un mercat de segona mà, a més a més d’espectacles, jocs de gran format i exposicions de treballs escolars.  El dia previ a la festa s’ha organitzat una passejada per visitar la depuradora de Cantallops, construccions de pedra seca i forns de calç (a càrrec del CESUB).

Des de l’Ajuntament s’anima a tothom interessat a assistir-hi, i participar de tot el que podran trobar-hi! Hi haurà obsequis per a tots els assistents, i les activitats són gratuïtes.

 

 X