24 nov. 2016 Maridatge guiat “Tasta Subirats”
El proper diumenge 27 de novembre durant l’edició del 12è Subirats Tasta’l, es realitzarà un maridatge harmonitzat amb vins de Subirats i platets elaborats pels restaurants de la Mostra.
El maridatge guiat, amb el nom de Tasta Subirats, comptarà amb la participació dels cellers: Albet i Noya, Covides i Oliver Viticultors, i els restaurants: Cal Matías, Cal Xim i Cal Blay.
El maridatge estarà dirigit per l’enòleg Lluís Ràfols.
L’activitat, forma part de les activitats complementaries de la Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra, una acció promocional que busca donar a conèixer la qualitat dels vins i la gastronomia elaborada al municipi.
Proposta de 3 vins i 4 platets pel maridatge
Torradeta de Foie Micuit caramel·litzat amb sal Maldon i Emulsió de carbassa amb oli d’oliva verge i mel amb les seves pipes del restaurant Cal Matías.
Vi blanc jove elBlancXXI – Albet i Noya
Arròs de verdures i bolets del restaurant Cal Xim.
Vi rosat Duc de Foix Cabernet Sauvignon – Covides
Suprema de lluç de pinxo i gambes de Vilanova al vapor de cava amb cru-cuit de verduretes del Grup Cal Blay.
Vi blanc Xarel·lo 10.000 Hores – Oliver Viticultors
El maridatge Tasta Subirats tindrà lloc a la Sala de Cal Sadoni a les 13.30h,durada d’una hora i té un preu promocional de 6€. Cal passar abans per l’estand de Tiquets de la Mostra per adquirir l’entrada al maridatge.
El nombre de places és limitat i es pot fer inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats a través del correu: info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se al punt d’informació de la mostra.
Díptic de la Mostra [+]
Plànol de la Mostra [+]
Tot això i més a Subirats, Capital de la vinya!