BUSCADOR

Tot a punt pel 19è Subirats Tasta’l, diumenge 24 de novembre

Tot a punt pel 19è Subirats Tasta’l, diumenge 24 de novembre

El 19è Subirats Tasta’l arriba un any més a la Capital de la Vinya

El proper diumenge 24 de novembre, d’11 a 15 hores, Sant Pau d’Ordal acollirà el 19è Subirats Tasta’l, una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni.

La divuitena edició del Tasta’l comptarà amb la participació de 34 expositors entre cellers, restauradors, artesans, productes de la terra, artistes i entitats que ompliran la plaça Subirats i el carrer Ponent.

L’espai gastronòmic, situat a la plaça, oferirà els plats elaborats pels restauradors del municipi, a més de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

Cada edició del Subirats Tasta’l compta amb un seguit d’activitats complementàries adreçades a tots els públics que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

Enguany la inauguració serà a càrrec de Xavier Roig Castellví, sommelier de Cal Feru i guanyador del concurs ‘Sparkling Wine Master España’ 2023, a les 10.30h a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Expositors:


Cellers: Albet i Noya, Batllori, Bodegues Sumarroca, Carles de Lavern, Casa Ravella, Cava El Mas Ferrer, Cava Guilera, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Celler Eudald Massana, Cellers Carol Vallès, Enlaire Vins – Celler de Costers, Fèlix Massana Ràfols (agricultura ecòlogica), Finca la Font de Jui, Llopart, Oliver Viticultors i Sabaté i Coca.

Restauració: Cal Xim, Mirador de les Caves-Cal Blay i Sol i Vi

Artesans agroalimentaris: Ca l’Estevet i Cal Pelegrí

Productes de la terra: Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell i Vinyet, melmelades de raïm

Artesans: De la tieta, Duna Una, Eirnature i Montse Roman

Artistes: Àngel Martínez, Lluís Masachs Mestres i Margarida Santacana Gibert

Serveis turístics: Bikemotions

Entitats: Apropa’t a la diversitat, La Vinya de l’Escola

Activitats:


Activitats i tallers infantils en tot l’horari de la fira (d’11 a 15 hores):

  • Taller infantil de pintura i vi a càrrec de ”Tinta i vi” de Marta Araño.
  • Taller “Plantem Plantem” a càrrec de Casa Valldeperas.
  • Visita guiada a la vinya de l’escola a càrrec dels infants més grans de l’Escola Sant Jordi. Inscripcions a la carpa de l’escola.

Activitats complementàries:

Dissabte 23 de novembre

  • Caminada guiada de pedra seca, a les 10 h

Diumenge 24 de novembre

  • Ruta guiada de l’esperanto i visita a l’exposició del Centre de Documentació de l’Esperanto de Subirats, a les 11 h
  • Tast guiat de varietats autòctones, a les 12 h
  • Música en viu. Actuació del grup Henka, de 12.15 a 14 h

La reserva i pagament de les activitats complementàries s’ha de fer a la botiga virtual del Subirats Tasta’l (fins el dissabte 23 de novembre a les 23.30 h o fins a exhaurir les places limitades)

Sorteig “Una nit a Subirats”:


Un any més i gràcies a la col·laboració dels allotjaments de Subirats, els visitants de la fira podran participar al sorteig de 5 estades d’una nit o cap de setmana als següents establiments turístics de Subirats:

  • CAN MASANA CASA RURAL. Sant Pau d’Ordal
  • HOTEL SOL I VI. Can Bas
  • CAL PAÓ. Sant Pau d’Ordal
  • MASIA OLIVERA. Can Bas
  • CAN RIAL. Ordal

El sorteig es realitzarà el diumenge 24 de novembre, a les 14 h, a l’escenari de la plaça Subirats.

Per participar caldrà omplir un formulari online el mateix dia de la fira. Les condicions de participació i les especificacions de cada estada es poden consultar a www.subirats.cat/botiga/allotjaments

Compra anticipada de tiquets:


Els tiquets degustació es poden comprar anticipadament a la botiga virtual del Subirats Tasta’l fins el dissabte 23 de novembre a les 23.30 h: www.subirats.cat/tastal

Avantatges de la compra anticipada:

 

DESCARREGA AQUÍ EL DÍPTIC INFORMATIU
MÉS INFORMACIÓ