BUSCADOR

XV Festival de Música a les Vinyes

XV Festival de Música a les Vinyes

Els dies 22 i 29 de juliol, Subirats acollirà la XV edició del Festival de Música a les Vinyes, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics del panorama actual.

Enguany, la programació del Festival Música a les vinyes arriba amb dues propostes singulars amb formacions de luxe. Per una banda, el dissabte 22 de juliol, Antonio Serrano virtuós de l’harmònica, i el músic més clàssic del FMV, Ignasi Terraza, al piano, amb l’espectacle SUMMERTIME. Aquests dos músics de reconeixement internacional ens portaran les  peces més autèntiques i emblemàtiques del jazz fent un duet imprescindible en un concert únic, especialment pel Festival Música a les vinyes.

L’altre concert, el dissabte 29 de juliol, Manel Camp Quartet ens portarà un espectacle polièdric: jazz i rapsòdia en honor a Ramon Llull amb l’espectacle ART; Amb Manel Camp al piano, Matthew Simon a la trompeta, Horacio Fumero al contrabaix, Lluís Ribalta a la bateria i l’inconfusible veu de Joan Crosas, recitant. Un concert on jazz i cultura es  fusionen per crear un espectacle inesperat.

Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries; des de proposta gastronòmica en restaurants del municipi en horari especial,  o la visita combinada al poble medieval de Torre-ramona i al Castell de Subirats, fins al tradicional maridatge de préssec i cava en acabar el concert.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del  Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní i la Família Bori de Fortuny. Tots junts, treballen per situar el Festival de Música a les vinyes, com un dels millors  festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de Turisme Subirats i enoturismePenedès i als punts de venda que s’indiquen al web.

 X