BUSCADOR

XIV Festival Música a les Vinyes

XIV Festival Música a les Vinyes

Els dies 23 i 30 de juliol se celebrarà el XIV Festival de Música a les Vinyes a Torre-ramona (Subirats). Aquest esdeveniment pioner i genuí al Penedès ens porta dos concerts singulars amb formacions de luxe.
Per una banda, el dissabte 23 de juliol, pujaran a l’escenari tres dels millors músics de jazz del moment: Marc Miralta, bateria; Marco Mezquida, piano; Martín Leiton, contrabaix. Tots tres coincideixen en una mateixa actuació amb un repertori respectuós amb l’esperit jazzístic anomenat Pluja d’estels.

L’altre concert serà el dissabte 30 de juliol, on Ignasi Terraza, el pianista de jazz més internacional de Catalunya, estarà acompanyat dels músics Horacio Fumero, al contrabaix, i Esteve Pi, a la bateria, formant l’Ignasi Terraza Trio. Completaran l’actuació el saxo i el clarinet de Gabriel Amargant i la guitarra i veu de la brasilera Thaïs Morell. Tots junts combinaran el jazz amb la bossa nova en un espectacle imprescindible titulat Bossa nova a les vinyes.

Els concerts començaran puntualment a les 22.30 h.

Les entrades ja són a la venda i es poden aconseguir per Internet o als diferents punts de venda arreu del Penedès. Tota la informació la trobareu al web del Patronat de Turisme de Subirats (www.turismesubirats.cat). Les entrades també es podran adquirir el dia del concert.
Cartell-FMV-16-2