BUSCADOR

Vols formar part del nostre voluntariat?

Vols formar part del nostre voluntariat?

L’Ajuntament de Subirats i Creu Roja Alt Penedès han signat un conveni per desenvolupar el Pla de voluntariat al nostre municipi.

Aquest mes de novembre ha entrat en funcionament un Punt de suport al voluntariat. Un cop per setmana una tècnica de Creu Roja fa atenció al municipi per coordinar i tirar endavant diferents accions.

La primera acció que s’ha posat en marxa és atendre les persones en situació d’aïllament social i solitud, a través del projecte d’acompanyament a la gent gran.  Aquest servei de voluntariat està enfocat a oferir una estona de lleure amb la gent gran als seus domicilis per prendre un cafè mentre es conversa, es juga a cartes, es fa un passeig…

Per altra banda, també s’ha començat a treballar en l’àmbit de la Intervenció Social per pal·liar les carències econòmiques i socials de persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Actualment Subirats compta amb 6 persones voluntàries i es pretén incorporar-ne més. El projecte necessita més voluntaris i voluntàries que vulguin prestar el seu temps en aquells projectes que siguin necessaris per la població.

El voluntariat és un pilar fonamental per poder desenvolupar totes aquestes accions, si vols formar-ne part pots contactar al telèfon de la tècnica de Creu Roja a Subirats 656959003 o bé, a través del correu electrònic sheila.carballo@creuroja.org i t’informarem de tot el que pots fer.

Amb una hora a la setmana n’hi ha prou!