BUSCADOR

I Volta Ciclista al Penedès

I Volta Ciclista al Penedès

El Castell de Subirats acollirà l’arribada de la 4ª etapa i final de la “I Volta Ciclista al Penedès”

Divendres 26 arrenca la primera edició de la Volta Ciclista al Penedès en categoria júnior (17 i 18 anys) per etapes (4 en total), que finalitzarà el diumenge 28 de juliol amb l’arribada de l’última etapa al Castell de Subirats.

La primera etapa arrencarà divendres a les 17.30h a Llorenç del Penedès i arribada a Albinyana.

Dissabte 27 realitzaran dos etapes: a les 10h del matí 2ª etapa, una contrarellotge  per equips amb sortida i arribada a Sant Sadurní d’Anoia, que recupera el circuit dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i que passa per Ca l’Avi (carretera BV-2154); i a les 17.30h la 3ª etapa amb sortida a Sant Sadurní d’Anoia i arribada a l’Arboç.

Diumenge 28 a les 10h del matí sortirà de Vilafranca la 4ª i última etapa amb final al Castell de Subirats, on tenen prevista l’arribada entre les 13h i les 14h, posteriorment realitzaran l’entrega de premis.

La “I Volta Ciclista al Penedès” està organitzada pel Club Ciclista Catalunya-Barcelona, de moment estan confirmats 16 equips, amb un total de 112 participants. L’Ajuntament de Subirats col·labora i recolza aquesta iniciativa, i destaca que aquets tipus de competicions ajuden a posar en valor fer conèixer el nostre territori.X