BUSCADOR

Subirats, l’essència del Penedès. Vine quan vulguis!

Des de les regidories de Comunicació i Turisme de l’Ajuntament de Subirats us presentem la campanya Subirats, l’essència del Penedès. Vine quan vulguis!

Aquesta campanya durarà tot l’any i donarà l’oportunitat de comunicar tres pilars claus que caracteritzen el nostre municipi: turisme tranquil i productes de proximitat, cultura i gent inquieta i activitats en plena natura.

L’objectiu de la campanya és crear un imaginari de Subirats; de la seva gent i dels productes que s’hi elaboren alhora que convida a turistes curiosos d’arreu de Catalunya a descobrir l’essència del Penedès qualsevol dia de l’any.

Subirats és un territori que es pot visitar en qualsevol època de l’any, motiu pel qual reforcem la crida “Vine quan vulguis!” per emfatitzar i remarcar que podreu gaudir de tot el que s’ofereix quan les condicions siguin les òptimes.

Podeu seguir totes les accions vinculades a la campanya a través de les xarxes socials de Turisme Subirats (Facebook, Twitter i Instagram).

Santi Amigó

Restaurador

Estem al mig de Subirats rodejats de vinya per tot arreu. Fem molta brasa, amanides i verdures de temporada, amb grans vins d’aquí la zona.

Assumpta Llopart

Propietària de Celler

La primera ampolla de Llopart es va elaborar a Subirats l’any 1887. Cuidem les vinyes amb el màxim respecte per l’entorn natural de Subirats.

ALBERT MASSANA

Propietari de Bikemotions

Subirats és un lloc fantàstic per desenvolupar l’enoturisme al Penedès. Estem encantats d’estar a Subirats, ens aporta sostenibilitat, per això estem a l’estació de tren. Subirats ens aporta paisatges excepcionals.

MERCÉ SUMARROCA

Bodegues Sumarroca

Subirats té un entorn magnífic per gaudir de l’enoturisme, a tan sols 40 minuts de Barcelona.
A Subirats hi trobarà un total de 24 cellers i caves, la gran majoria ofereixen diverses activitats i propostes segons l’època de l’any, així com servei de wine bar i degustació en terrasses entre vinyes.
Tanmateix, durant la verema podràs tastar el primer most i gaudir en primera persona el procés d’elaboració del vi.

IMMA OLIVELLA

Propietària de les Filos

Característiques insuperables i de qualitat gustativa precedeixen els productes de les Filos. També història i patrimoni gastronòmic. Perquè hi ha moltes maneres de fer gaudir el paladar i de respectar la natura!

Aquestes melmelades et transporten al nostre territori penedesenc. Vine a Subirats i tasta els seus productes Km0, perquè ens estimem les noves maneres de degustar el de sempre!

JOSEP RÀFOLS

Productor de Préssec

Saborosos, dolços, carnosos i de temporada! Perquè no hi ha res més preuat que gaudir de la terra en el seu moment.
El camp no entén de festius ni de vacances, i els pagesos tampoc! Per això cada setmana podem gaudir d’un dels fruits mes desitjats del nostre territori acabat de collir, directes del camp a la taula!
La versatilitat en el seu tast els fa encara mes especials: sols, acompanyat d’una amanida o maridant un bon vi o cava de la zona … Deixa anar la imaginació i a gaudir!

EDUARD CODINA

Director artístic

Seguim apostant per una oferta cultural per a tots els públics i tots els estils, per això Subirats és ple de gent inquita que no s’atura davant les adversitats i segueix tirant endavant les tradicions culturals del territori.

MARTA GUILERA

Propietària de celler

Calma, respira la vida i assaboreix-la! Sabem que els moments bons de la vida passen ràpid… Sí. Per això els hem de viure amb intensitat i aprofitant cada instant, fer que valgui la pena!
Tots necessitem parar per tornar a començar, per tornar a engegar! I que millor que fer-ho, com diu la Marta, en un petit paradís com Subirats?

JAUME ROVIRA

Secció Pedra Seca del CESUB

A Subirats tenim molt ben representat el patrimoni de la pedra seca en forma de barraques i forns de calç.
La historia és la que marca l’essència de cada territori i mantenir-la viva ens enriqueix. Gràcies a persones com el Jaume entenem la història a través del que ens explica el paissatge i l’art de la pedra seca és un element molt característic de la nostra terra.

MARIA FONT

Propietària de celler

Compartir experiències amb els més propers s’ha convertit en un element essencial pel nostre dia a dia, i és que estem convençuts que el que ens dóna la felicitat és sumar vivències amb qui més estimem!
La millor manera de fer-ho? Com ens recomana la Maria, vine a conèixer i visitar els wine bars de Subirats per a gaudir d’una jornada completa: menjar, beure i la companyia que tu escullis!

RAIMON OLIVELLA

Propietari d’allotjament rural

“Silenci, tranquil·litat, pau. La gent busca això i aquí a Subirats els hi podem oferir”. T’imagines tan sols sentir els sons de la natura, gaudir de l’aire fresc i desconnectar de tot l’estrés de la ciutat? No busquis més, a Subirats t’oferim tot el que necessites! Seguim amb tot preparat per quan pogueu fer l’escapada que tant desitgeu.⁣

MARIETA CARTRÓ

Esportista

Fer esport a l’aire lliure és una de les millors opcions per a gaudir de l’entorn de Subirats. Sabies que els nostres paisatges son dels preferits per a escaladors i escaladores del territori? Vine a descobrir-los!

ANNA CUSCÓ

Esportista

Els camins i les rutes que podeu trobar al nostre territori són infinites, igual que totes les activitats que s’hi poden fer: ciclisme, escalada, rutes entre vinyes i cellers, running, passejades en família, excursions…
Tot el que vulguis, ho trobaràs a Subirats!

PERE MASSANA

Restaurador

Som terra de tradicions i amb l’arribada del bon temps no hi ha res millor que un bon dinar: bon menjar, bon beure i bona companyia! Sempre acabant amb una llarga sobretaula, per pair i solucionar el món a la nostra manera!
A Subirats trobaràs grans restaurants amb una oferta gastronòmica de la terra que no deixa indiferent a ningú!

CATHERINE BERGSRUD

Artista/Pintora

Ubicada a Torre-Ramona hi tenim una de les artistes del Penedès inspirada pel paisatge de Subirats. En el seu estudi hi podem trobar centenars de pintures en les quals s’hi veu reflectida l’essència del nostre territori.

EUDALD MASSANA

Pagès/Viticultor

L’emprenedoria forma part principal de la nostra història i cultura. Arreu del territori tenim moltes vinyes treballades i cuidades amb passió i dedicació per productors de la zona.