BUSCADOR

VII Cursa Solidària País del Cava – Gran Premi Subirats Capital de la Vinya

VII Cursa Solidària País del Cava – Gran Premi Subirats Capital de la Vinya

Cartell Cursa Solidària País del Cava 2013

El proper 27 d’octubre se celebrarà la VII Cursa Solidària País del Cava per recaptar fons per la Marató de TV3. Aquest any s’espera arribar als 2.000 participants en el seu recorregut per Vilafranca del Penedès, La Granada, Avinyonet del Penedès, Subirats i Sant Sadurní d’Anoia. La novetat d’aquesta edició serà l’aportació del Patronat de Turisme de Subirats amb el Gran Premi Subirats Capital de la Vinya, on la primera família de la cursa serà obsequiada amb les experiències turístiques que organitza a Subirats com les rutes “Torre-ramona: Sorprenent i misteriosa“, “Última Defensa de Barcelona” i la visita guiada al Museu d’Esperanto de Subirats.

Tota la informació de la cursa la trobareu al web de la Confraria del Cava Sant Sadurní, amb seu a Torre-ramona (Subirats).

V Cursa Solidària País del Cava al pas d'avituallament de Subirats (23)

A més a més del Gran Premi Subirats Capital de la Vinya, el Patronat de Turisme de Subirats facilitarà material promocional per a tots els participants per donar a conèixer recursos turístics com les Rutes Vitivinícoles de Subirats, 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers. Subirats és coneguda com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu. La possibilitat de viure la verema a Subirats, El Préssec d’Ordal, i el mercat de proximitat que cada estiu realitzen els mateixos pagesos productors, són altres dels atractius destacats de Subirats.

Promoció Rutes Vitivinícoles de Subirats - anversPromoció Rutes Vitivinícoles de Subirats - revers

La recollida aliments és per la fundació del banc d’aliments, es distribuiex entre les quatre entitats penedesenques que atenen directament a les persones necessitades. Dues d’elles a Vilafranca del Penedès (Ressó i Càrites comarcal), una a Sant Sadurní d’Anoia (Càrites) i l’altre a Gelida (Càrites). La cursa solidària país del cava posa contenidors el dia de la cursa a Vilafranca, Avinyonet, Subirats i Sant Sadurní, els participants poden portar aliments envasats com pasta, llegums, oli, llaunes, etc. Aliments frescos No. La organització posa un contenidor de recollida d’aliments a l’alçada de l’Hotel-Restaurant Sol i Vi. Donat que Subirats és un municipi amb molts nuclis urbans i que el punt de recollida és poc accesible el dia de la cursa, també hi haurà recollida d’aliments les dues setmanes prèvies a la cursa a l’Ajuntament i a les ZER de Subirats. La brigada municipal pasarà a recollir els aliments divendres 25 d’octubre.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X