BUSCADOR

VIII edició dels Reconeixements Administració Oberta

VIII edició dels Reconeixements Administració Oberta

La VIII edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC ha reconegut l’Ajuntament de Subirats en la categoria Top10 de municipis d’entre 1.001 i 5.000 hab.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar ahir a Manresa i va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta del Consorci AOC, Laura Vilagrà, del president de Localret i vicepresident del Consorci AOC, Jaume Oliveras i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo, entre d’altres.

La regidora d’Administració electrònica, l’Àngels Pinyol, va ser l’encarregada de recollir el guardó concedit al nostre ajuntament.

L’objectiu dels Reconeixements Administració Oberta és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna i el govern obert.

Subirats aconsegueix aquest guardó per segona vegada, la primera va ser l’any 2020.

Enguany han estat guardonats 88 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a tot el personal la seva feina, implicació, esforç i treball en equip, sense el qual no s’hauria aconseguit aquest reconeixement.

Podeu consultar el llistat d’ens guardonats aquí.