BUSCADOR

Taller de comunicació digital amb WordPress per a entitats

Taller de comunicació digital amb WordPress per a entitats

L’Ajuntament de Subirats organitza un taller gratuït adreçat a les entitats del municipi perquè puguin crear la seva pàgina web.

La Regidoria de Participació Ciutadana de Subirats va presentar l’any passat el Portal d’entitats de Subirats, una eina per donar a conèixer la realitat associativa del municipi i oferir alhora informació actualitzada i recursos d’interès adreçats a les entitats ciutadanes i sense ànim de lucre.

El Portal d’entitats de Subirats posa a l’abast de totes les entitats del municipi la possibilitat de crear i dissenyar la seva pròpia web amb la plataforma WordPress de la Diputació de Barcelona que ofereix un ventall de funcionalitats per optimitzar la comunicació 2.0 aprofitant vinculacions amb xarxes socials.

És un taller gratuït que consta de dues sessions de 4 hores. Es durà a terme els propers dissabtes 17 de febrer i 3 de març, de 9 a 13 hores, a l’aula d’informàtica de l’escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal. A la mitja part s’oferirà un petit esmorzar als assistents.

Les places són limitades i tindran prioritat les entitats que es van adherir al projecte mitjançant la signatura del conveni per a la participació al Portal d’entitats l’any passat.

Els interessats a participar hauran de comunicar-ho abans del dia 12 de febrer de 2018 trucant a l’Ajuntament de Subirats (T. 938993011) o enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio@subirats.cat.

Entitats adherides al projecte “Portal d’Entitats”:

 1. CASAL CAN BATISTA
 2. GRUP DE TEATRE “LA COMPANYIA ES GRATA”
 3. PATRONAT FAMILIAR DE SUBIRATS
 4. AGRUPACIÓ FOLKLÒRICA GEGANTS D’ORDAL
 5. ASSOCIACIÓ CRIATURES, COMPANYIA DE TEATRE
 6. ATENEU ORDALENC
 7. L’ESCURCEROT I DIABLES D’ORDAL
 8. ASSOCIACIÓ DIABLES DE SANT PAU
 9. CENTRE AGRÍCOLA DE SANT PAU D’ORDAL
 10. CORAL LLEBEIG
 11. ASSOCIACIÓ CASTELL DE SUBIRATS
 12. ASSOCIACIÓ RIMAIRES
 13. AMPA ESCOLA EL MONTCAU
 14. ASSOCIACIÓ JUVENIL ESPLAI SOL NAIXENT
 15. ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA GECASP
 16. ASSOCIACIÓ CENTRE D’ESTUDIS DE SUBIRATS (CESUB)
 17. AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL DE SUBIRATS
 18. ASSOCIACIÓ GRUP INTERVENCIÓ FORESTAL SUBIRATS
 19. ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL BARRI DE SANT JOAN DE SUBIRATSX