BUSCADOR

Diumenge 2 de maig, Subirats en flor

Diumenge 2 de maig, Subirats en flor

El diumenge 2 de maig se celebrarà una nova edició de Subirats en Flor, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats. Com és tradicional el diumenge, Dia de la Mare, les famílies de Subirats poden recollir el seu lot de flors a l’estació de tren de Lavern-Subirats. Amb aquest esdeveniment festiu l’Ajuntament de Subirats incentiva la cura per l’embelliment del municipi i reconeix la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament Penedesenc.

Aquest any es repartiran uns 800 lots de flors a les famílies de Subirats, la resta de flors seran plantades a les escoles i les residències del municipi. Per obtenir aquest lot de flors només cal emplenar i retallar la butlleta d’inscripció i portar-la al punt de recollida ubicat a l’estació de tren de Lavern on els col·laboradors faran entrega de les flors corresponent a cada casa.

Informació addicional:

La butlleta apareix en la revista d’informació municipal Tot Subirats del mes de març.

L’horari per recollir les flors és de 9.30 a 13.30 hores.

Condicions de participació:

Només s’acceptarà una butlleta per cada casa i/o família de Subirats.

Avís important Covid-19:

Davant la situació generada per l’evolució de la COVID-19 i amb la voluntat de celebrar la festa amb la màxima seguretat, l’edició 2021 del Subirats en Flor s’adapta als canvis i aplica les mesures i procediments de seguretat sanitària de la normativa vigent. L’Ajuntament es reserva el dret de modificar o suspendre aquesta activitat seguin les recomanacions del Procicat.

 

 

 

 X