BUSCADOR

Se suspèn la celebració del Subirats Tasta’l

Se suspèn la celebració del Subirats Tasta’l

L’Ajuntament de Subirats ha decidit ajornar l’edició 2020 del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, caves, gastronomia i productes de la terra que s’hauria celebrat el 29 de novembre.

La situació sanitària que viu el país ha fet prendre aquesta decisió que s’ha comunicat aquesta mateixa setmana als sectors representats a la fira.

La situació excepcional i sense precedents que estem vivint aquest any a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha fet que l’Ajuntament de Subirats es replantegés, durant el mes de setembre, si tirar endavant o no amb la celebració del 16è Subirats Tasta’l.

La situació actual és tant canviant que s’ha esperat fins l’últim moment per prendre una decisió en relació a l’organització de la fira d’enguany.

En un primer moment es va decidir celebrar la mostra amb un nou format per tal d’adaptar-se a l’escenari en el qual ens trobàvem a finals de setembre, i així es va comunicar als membres del Consell de Turisme.

Aquest nou format que s’hauria presentat la setmana passada als expositors però malauradament no veurà la llum degut a les últimes i recents mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus i protegir la salut de la població del territori.

En aquesta situació i circumstàncies, atenent a la prudència i responsabilitat, ha fet finalment prendre la decisió de posposar, fins l’any vinent, la celebració del Subirats Tasta’l 2020.

Aquesta mateixa setmana s’ha comunicat la notícia als sectors representats a la mostra: cellers, restauradors, elaboradors, productors, artesans i artistes.

Malgrat aquesta situació, les regidories de Turisme i Promoció Econòmica aposten per reforçar el compromís de recolzar el teixit empresarial en aquestes circumstàncies tant adverses i per aquesta raó ja s’està treballant en una campanya de comunicació per donar a conèixer la riquesa del municipi i tots els seus atractius: vins, caves, visites i activitats enoturístiques, gastronomia, art, paisatge, vinya, patrimoni i productes de la terra entre d’altres.

 

 

 X