BUSCADOR

Subirats ha promocionat l’Enoturisme al 22è Saló Internacional de Turisme a Catalunya

Subirats ha promocionat l’Enoturisme al 22è Saló Internacional de Turisme a Catalunya

Expectació a la presentació @SITurismeCAT de les Rutes Vitivinícoles de #Subirats #CapitaldelaVinya amb #AR #enoturisme #Penedès #SITC

Del 19 al 21 d’abril s’ha celebrat a la Fira de Barcelona una nova edició del Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC). Subirats, Capital de la Vinya, ha estat present amb un estand conjunt realitzat pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el Patronat de Turisme de Vilafranca del Penedès, el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia i el Patronat de Turisme de Subirats, coordinat entre els quatre ens per promocionar els atractius i recursos turístics del territori.

Dins del programa d’activitats s’ha presentat la recent renovació de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, amb nous cartells divulgatius que tenen la capacitat d’informar amb realitat augmentada als visitants. Aquesta novetat a les senyalitzacions, a les qual també s’ha procedit a una revisió dels seus continguts, permet interactuar mitjançant l’aplicació per a smartphones o telèfons mòbils intel·ligents Layar. D’aquesta manera es pot obtenir més informació sobre el terreny, doncs en temps real es despleguen, a les pantalles dels mòbils que enfoquen a la innovadora placa, uns botons sobre la imatge per reproduir vídeos sobre enoturisme i el municipi de Subirats, conèixer el paisatge amb fotografies de l’indret en altres estacions de l’any i accedir a fonts d’informació web, twitter i facebook, enviar un e-mail o trucar-hi a l’Oficina de Turisme de Subirats amb un sol clic. També consta de codis bidimensional QR per facilitar l’accés a més informació personalitzada al web de Turisme de Subirats http://www.turismesubirats.cat. La capacitat de realitat augmentada ha estat desenvolupada amb la col·laboració de Zapping Consulting sobre cartells fabricats per Girod. A més a més de mostrar-los a la presentació, els cartells han estat presents durant la resta del SITC com una atracció més de la fira.

A continuació teniu fotografies de l’ambient entorn d’aquest estand promocional i una de les notícies sobre el ressò del SITC, en aquest cas al Telenotíces de TV3.

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats va ser una de les primeres accions realitzades arrel de la creació del Patronat de Turisme de Subirats l’any 2001. Aquestes rutes, perfectament senyalitzades sobre el terreny i també amb plafons divulgatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp o la climatologia, són disponibles tot l’any per recórrer lliurement o de forma guiada. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, forns de calç, barraques de pedra seca, caves i cellers. La majoria de rutes comencen des de l’Estació Vitivinícola de Lavern, a l’estació de rodalies RENFE Lavern-Subirats, i es poden fer a peu, en bicicleta, en BTT, en Segway o a cavall. Contínuament s’ofereixen en aquest espai noves formes interessants per descobrir el Penedès i passejar tranquil·lament.

Nova placa #Subirats #CapitaldelaVinya amb realitat augmentada #AR #layar i codi #QR


X