BUSCADOR

Subirats en Flor

Subirats en Flor

L‘Ajuntament de Subirats convoca a les famílies del municipi a participar del Subirats en Flor, per guarnir les façanes dels diferents nuclis i pobles de Subirats.

El diumenge 06 de maig, de 10 a 13 hores, a l’estació de tren de Lavern-Subirats, els veïns i veïnes de Subirats podran recollir un lot de plantes. Aquest tradicional obsequi que ofereix l’Ajuntament de Subirats serveix, no només per embellir els carrers de Subirats, sinó també per premiar la dedicació dels veïns i veïnes del municipi per mantenir l’entorn amb tanta cura. Per obtenir aquest lot de plantes només cal emplenar la butlleta que s’adjunta a la revista municipal Tot Subirats i entregar-la en arribar a l’estació de tren en l’horari especificat.

Enguany, durant el Subirats en Flor, hi haurà jornades de portes obertes a la nova Oficina de Turisme de Subirats, recentment reformada i una exposició dels nous itineraris de les Rutes Vitivinícoles de Subirats.

Aquest nou projecte sostenible es desenvolupa a través del Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola i l’Ajuntament de Subirats amb el nom de Subirats Vinya Viva. Itineraris d’identitat i vivències, amb els nous recorreguts de les Rutes Vitivinícoles de Subirats: de l’ Aigua, del Mirador i de la Pedra. Aquests camins, per a tothom, uneixen la cultura del patrimoni, la bellesa del paisatge de la vinya i els seus valors socials i econòmics, actius importants pel desenvolupament del municipi.

Durant la celebració del Subirats en Flor els veïns i veïnes podran recollir el seu lot de plantes i de retruc opinar i dir la seva.

 X