BUSCADOR

Subirats en Flor

Subirats en Flor

El diumenge 08 de maig se celebrarà una nova edició de Subirats en Flor, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats. Com és tradicional al maig, les famílies de Subirats poden recollir el seu lot de flors a l’estació de tren de Lavern-Subirats. Amb aquest esdeveniment festiu l’Ajuntament de Subirats incentiva la cura per l’embelliment del municipi i reconeix la dedicació i interès mostrat pels subiratencs i subiratenques per la cura del paisatge típicament Penedesenc.

Aquest any es repartiran uns 800 lots de flors a les famílies de Subirats, la resta de flors seran plantades a les escoles i les residències de gent gran del municipi. Per obtenir aquest lot de flors els veïns i veïnes de Subirats només cal emplenar i retallar la butlleta d’inscripció i portar-la al punt de recollida ubicat a l’estació de tren de Lavern on els col·laboradors faran entrega de les flors corresponent a cada casa.

Enguany com a novetat es podrà visitar una exposició de torretes fetes per la gent gran del municipi i fer-se una foto amb el marc del Subirats en Flor creat per l’artista, Lluís Masachs.

Informació addicional
La butlleta apareix en la revista d’informació municipal Tot Subirats del mes de març.

L’horari per recollir el lot de flors és de 9.30 a 13.30 hores de matí.

Condicions de participació
Només s’acceptarà una butlleta per cada casa i/o família de Subirats.

Cartell

 X