BUSCADOR

Subirats amb La Marató de TV3

Subirats amb La Marató de TV3

El proper 15 de desembre se celebra La Marató de TV3 amb multitud d’activitats populars arreu de Catalunya per recaptar fons en aquesta ocasió per a la lluita contra les malalties neurodegeneratives. A Subirats, també hi ha moltes activitats programades per aquest objectiu benèfic i des del Patronat de Turisme també hi col·laborem amb la venta de Samarretes Solidàries.

solidaria2solidaria5 solidaria4 solidaria3

La venda d’aquestes samarretes “El Penedès”, impulsada per la Penedesfera, és una de les més singulars per realitzar-se durant tot l’any. Tots els beneficis de la seva compra, amb talles per adults i petits a 10 EUR la unitat, van a parar a aquest esdeveniment anual. Podeu adquirir la vostra samarreta a la nostra Oficina Vitivinícola de Lavern, entre setmana, o al Punt d’Informació Turístic a Sant Pau d’Ordal, durant els caps de setmana.

samarretasolidaria

Aquestes Samarretes Solidàries es distribueixen a més de vint punts de venda disseminats per l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. També puntualment s’ha efectuat la venda a esdeveniments penedesencs puntuals com el Faraday de Vilanova i la Geltrú, el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia i el Festival de Música a les Vinyes de Subirats. Cal destacar la col·laboració estreta de l’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). També es pot comprar per internet al Portal de la Penedesfera.

A continuació podeu veure l’espot de La Marató d’aquest any.X