BUSCADOR

Servei d’aules d’estudi a Subirats

Servei d’aules d’estudi a Subirats

Des del Servei de Joventut de Subirats, volem oferir-te el Servei d’aules d’estudi, que s’organitzava a diferents nuclis del municipi, però amb l’actual situació que està vivint la nostra societat, s’ha pres la decisió d’oferir el servei de manera online, el qual tindrà el mateix funcionament que presencialment.

És un espai de suport acadèmic en el què es vol aconseguir que els joves adquireixin hàbits d’estudi i tinguin continuïtat en el seu procés educatiu. El que es pretén, és oferir als joves un espai d’estudi en el seu municipi i contribuir així a la trobada, a la cooperació i aprenentatge entre iguals. No és un espai exclusiu de reforç escolar, però si que a més a més compta amb la dinamització d’una monitora que els pot donar suport en els dubtes que pugin sorgir,  tècniques d’estudi, preparació per als treballs i exàmens, tècniques de concentració, etc.

Aquest recurs va dirigit als joves de 6è de primària a 4t d’ESO, on la línia de treball és la d’oferir una atenció integral. Cada jove porta la seva feina i l’atenció és individualitzada, encara que sempre es busca que els joves treballin en equip si porten la mateixa tasca, ajudant-se uns als altres i compartint hàbits d’estudi amb els seus iguals.

Els horaris del servei seran els següents i es duran a terme a través d’una plataforma online:

  • Grup 1. Dilluns de 17:00h a 18:30h.
  • Grup 2. Dimecres de 17:00h a 18:30h.

Cost d’assistència:

  • 18€ trimestrals, si s’assisteix un dia.
  • 36€ trimestrals, si s’assisteixen els dos dies.

Per tal de resoldre tots els dubtes que puguin sorgir respecte el servei, es durà a terme una reunió informativa el dimecres 30 de setembre a les 19.30h via online. Podeu accedir a l’enllaç de la reunió al següent link: https://meet.google.com/vuy-ugwg-mqv

L’inici de les aules d’estudi serà el 5 d’octubre.

La inscripció es durà a terme via instància genèrica des de la pàgina web de l’Ajuntament i el pagament es realitzarà via transferència bancària al compte corrent de l’Ajuntament de Subirats (Banc Sabadell) ES65-0081-1630-02-0001015509. En el concepte s’ha de posar: NOM DEL JOVE + AULA D’ESTUDI JOVENTUT (Exemple: Marc-Aula estudi Joventut)

Les inscripcions estan obertes durant tot l’any, – sota nombre  d’inscripció – és per això que restem a la vostra disposició per recollir el vostre interès, donar més informació sobre el servei, resoldre dubtes, etc..

  • Número de telèfon: 628 264 481 (Disponibilitat: De dilluns a divendres de 15:00h a 20:00h)
  • Correu electrònic: joventut01@ccapenedes.cat

Model sol·licitud inscripció aules d’estudi (PDF)
Model sol·licitud inscripció aules d’estudi (Word)

 

 

 X