BUSCADOR

Servei d’aules d’estudi a Subirats

Servei d’aules d’estudi a Subirats

Des del Servei de Joventut de Subirats, volem oferir-te el Servei d’aules d’estudi, que s’organitza a diferents nuclis del municipi. És un espai de suport acadèmic en el què es vol aconseguir que els joves adquireixin hàbits d’estudi i tinguin continuïtat en el seu procés educatiu. El que es pretén, és oferir als joves un espai d’estudi en el seu municipi i contribuir així a la trobada, a la cooperació i aprenentatge entre iguals. No és un espai exclusiu de reforç escolar, però si que a més a més compta amb la dinamització d’una monitora que els pot donar suport en els dubtes que pugin sorgir,  tècniques d’estudi, preparació per als treballs i exàmens, tècniques de concentració, etc.

Aquest recurs va dirigit als joves de 6è de primària a 4t d’ESO, on la línia de treball és la d’oferir una atenció integral. Cada jove porta la seva feina i l’atenció és individualitzada, encara que sempre es busca que els joves treballin en equip si porten la mateixa tasca, ajudant-se uns als altres i compartint hàbits d’estudi amb els seus iguals.

Les trobades es duran a terme de manera presencial, sempre i quan l’evolució de la pandèmia ens ho permeti. Pel que fa al lloc, es decidirà en funció del grup, però es duran a terme principalment als Subijoves d’Ordal, Sant Pau d’Ordal o Casablanca. Els horaris del servei seran els següents:

  • Grup 1. Dilluns de 17:00h a 18:30h.
  • Grup 2. Dimecres de 17:00h a 18:30h.

Cost d’assistència:

  • 18€ trimestrals, si s’assisteix un dia.
  • 36€ trimestrals, si s’assisteixen els dos dies.

Per tal de resoldre tots els dubtes que puguin sorgir respecte el servei, es durà a terme una reunió informativa el dimecres 29 de setembre a les 19.30h via online. Podeu accedir a l’enllaç de la reunió al següent link: https://meet.google.com/ajj-wkez-mha

L’inici de les aules d’estudi serà el dilluns 4 d’octubre.

La inscripció es durà a terme via instància genèrica des de la pàgina web de ’Ajuntament i el pagament es realitzarà via transferència bancària al compte corrent de l’Ajuntament de Subirats (Banc Sabadell) ES65-0081-1630-02-0001015509. En el concepte s’ha de posar: NOM DEL JOVE + AULA D’ESTUDI JOVENTUT (Exemple: Marc-Aula estudi Joventut)

Les inscripcions estan obertes durant tot l’any, – sota nombre  d’inscripció – és per això que restem a la vostra disposició per recollir el vostre interès, donar més informació sobre el servei, resoldre dubtes, etc.

  • Número de telèfon: 628 264 481(Disponibilitat: De dilluns a divendres de 15:00h a 20:00h)
  • Correu electrònic: joventut01@ccapenedes.cat

 

Sol·licitud d’inscripció a les aules d’estudi assistitX