BUSCADOR

Sensacions Lunars Melòdiques

Sensacions Lunars Melòdiques

Dissabte 16 de novembre a les 9 del vespre, el Celler Eudald Massana Noya organitza la tercera edició de les Sensacions Lunars Melòdiques. Enguany el concert serà a càrrec de Pol Ribera (teclat) i Roger Martínez (saxofon) i com la passada edició, els fons recaptats aniran íntegrament per la Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives.

El concert d’aquest any maridarà les sensacions musicals amb les olors que es poden sentir a les vinyes i al celler, des de l’olor de terra fins a l’olor que es desprèn de la fermentació. L’olor, com la resta dels nostres sentits, té una relació directa amb el cervell, és per això que s’ha escollit aquesta temàtica per combinar amb el concert, ja que La Marató d’aquest any va destinada a la investigació de malalties neurodegeneratives.

Eudald Massana Noya

L’acte unirà la música amb la solidaritat amb les persones que pateixen malalties neurodegeneratives. La recaptació que es faci en aquest acte, anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, ja que la investigació científica és clau per avançar en la recerca d’aquest tipus de patologies. És per això que el nostre celler d’agricultura ecològica i biodinàmica ha volgut sumar sinèrgies i col·laborar per tercer any consecutiu amb aquesta cita amb la solidaritat.

El concert començarà a les 9 del vespre, tot i que la recepció serà mitja hora abans. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 938994124 abans del dia 14 de novembre. La donació mínima és de 20 euros i anirà destinada a La Marató de TV3. Després del concert, hi haurà un ressopó maridat amb vins i caves del celler. L’acte tindrà lloc a l’interior del celler Eudald Massana Noya, ubicat a la Finca El Maset de Sant Pau d’Ordal (Subirats).

Sensacions lunars melòdiquesX