BUSCADOR

Sensacions Lunars Melòdiques 2012 amb La Marató de TV3

Sensacions Lunars Melòdiques 2012 amb La Marató de TV3

El divendres 30 de novembre, a les 9 del vespre, el Trio Vinea amenitzarà un concert de música clàssica al celler de Subirats Eudald Massana Noya per recaptar fons per La Marató de TV3, dedicada al Càncer. Aquesta serà la segona edició de les Sensacions Lunars Melòdiques, coincidint amb lluna plena, i s’acabarà amb un ressopó ofert pels establiments col·laboradors maridat amb vins i caves del celler.

Enguany el logo de la Marató simbolitza el càncer vist com una coma en la vida d’una persona, una etapa, un capítol, una pausa, però en cap cas el final de la vida. En aquesta línia, el concert maridarà sensacions musicals amb els sentiments que afloren en les persones malaltes de càncer durant tot el procés, des del diagnòstic inicial a l’esperança oberta al final dels tractaments. El Trio Vinea el formen Carmina Font, violí , Núria Beltran, violoncel , i Montse Ríos, al piano. La formació pren el nom de l’etimologia llatina de la vinya, perquè les tres intèrprets volen retre homenatge a la seva terra dels vins i dels caves, el Penedès. El grup de cambra oferirà un recital d’obres de Rachmaninoff, Turina, Toldrà, Beethoven i Piazzolla, amb espurnes poètiques de J.S. Papasseit, Espriu o M. Martí i Pol. El celler d’agricultura ecològica i biodinàmica Eudald Massana Noya ha aconseguit sumar sinèrgies per organitzar aquesta gran gala benèfica, amb la col·laboració desinteressada del Trio Vinea, Carnisseria Cal Quim, Embotits Mitjans, Cal Pelegrí i La Botiga Verda.

El concert començarà a les 9 del vespre, i s’obriran portes mitja hora abans. Cal fer reserva prèvia al telèfon 938994124. Les places són limitades per a 100 persones. L’aportació mínima és de 30 euros per persona, que es farà efectiva el dia de la gala i anirà destinada integrament a La Marató. El concert i el ressopó posterior tindran lloc a l’interior del celler, ubicat a la Finca El Maset de Sant Pau d’Ordal (Subirats).

A continuació teniu el cartell de l’esdeveniment.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X