BUSCADOR

Segon concert del 19è Festival Música a les vinyes

Segon concert del 19è Festival Música a les vinyes

El nucli medieval de Torre-ramona acomiadarà el Festival de Música a les vinyes amb l’espectacle LLUM, un concert de la Cobla Marinada i la veu del cantaor Pere Martínez.

Després de l’exitós i màgic concert del Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres que va entusiasmar al públic amb un recital de jazz amb temes propis i versions de Claro de luna i Els tres tambors, una autèntica delícia!

El pròxim dissabte 30 de juliol a les 22.30h, la Cobla Marinada amb la direcció de Vicens Martín, més la veu del cantaor, Pere Martínez, ens oferiran LLUM, cançons, poemes i lluita. Un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles. Un viatge on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz. La força expressiva de Pere Martínez, la potència de la Cobla Marinada a partir dels arranjaments del director musical Vicens Martín ens transportaran a un món ple d’emocions.

Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: L’heretat dels mites Greco-Romans. I després de l’actuació, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní,  els assistents degustaran el tradicional maridatge de vi escumós elaborat a Subirats i Préssec d’Ordal.

Venda d’entrades al web entrapòlis.com. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla. L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

 X