BUSCADOR

Llars d’infants

Les llars d’infants són centres pensats per donar resposta a la necessitat dels infants i les seves famílies des dels 4 mesos fins els 3 anys, garantint el dret a rebre una educació de qualitat des del naixement, oferint les mateixes oportunitats a tothom.
Són centres públics, subvencionats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Subirats, a més a més de l’aportació de les famílies amb les quotes mensuals.

A Subirats hi ha tres llars d’infants municipals:

LLAR D’INFANTS ELS PARDALS
C/ Pi, 1 – Ordal – Tel.93.817.91.32 (ext.4)
La llar d’infants Els Pardals d’Ordal es troba ubicada dins del nou recinte de l’escola El Montcau, fet que ens permet compartir espais i vivències amb la resta de nens i nenes. La seva ubicació ens dona el plaer de gaudir d’unes vistes relaxants i privilegiades dels boscos i muntanyes d’Ordal. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LLAR D’INFANTS L’ESQUIROL
C/ Ponent, 28 – St. Pau d’Ordal – Tel. 93 899 33 93
La llar d’infants L’Esquirol acull nens des de 4 mesos fins a 3 anys.  Situada  en un entorn privilegiat, envoltada de vinyes i presseguers que ens permet observar, experimentar i gaudir de la natura en tot el seu esplendor.

DSC_0035 DSC_0089 DSC_0079

 

 

 

 

 

LLAR D’INFANTS ELS CARGOLS
C/ del Bosc, s/n – Lavern – Tel. 93 899 42 11
La llar d’infants Els Cargols té el privilegi de compartir recinte i experiències amb l’escola Subirats i un entorn d’allò més favorable ja que està envoltada de vinyes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Si vols més informació sobre les llars d’infants, demana el llibret informatiu a les oficines de l’Ajuntament de Subirats.

Segueix l’activitat de les llars de Subirats al seu blog

 

X