BUSCADOR

Ensenyament

Les competències municipals en ensenyament són, entre d’altres, la participació en el procés d’escolarització, la cooperació en la construcció i el manteniment dels centres docents, la intervenció en els òrgans de participació escolar (Consell Escolar de les tres escoles, de les dues llars i de l’Escola Intermunicipal del Penedès) i l’organització d’activitats pedagògiques d’una àmplia varietat, amb el suport d’altres regidories, destinades a l’alumnat de Subirats.

carles-morgades-575x386-1

NOM DEL REGIDOR: Sr.Carles Morgades Aguila
Telèfon: 93 899 30 11
Correu electrònic:  carles.morgades@subirats.cat
Horari d’atenció a la ciutadania: Dimecres tarda i dissabte al mati.

TÈCNICA RESPONSABLE: Esther Grases i Simón
Correu electrònic: grasesse@diba.cat
Telèfon i ext.: 93 899 30 11
Horari d’atenció a la ciutadania:  De dilluns a divendres de 9 a 14h.

TEMES

ESCOLES MUNICIPALS

Escola El Montcau 

Carrer del Pi, 1
08739 Ordal
Tel. 93 817 91 32
Visita la web

Escola Sant Jordi
Ponent, 17
08739 Sant Pau d’Ordal
Tel. 93 899 47 23
Visita la web

Escola Subirats

C/ del bosc s/n.
08739 Lavern
Tel. 93 899 33 02

Visita la web


LLAR D’INFANTS
Les llars d’infants són centres pensats per donar resposta a la necessitat dels infants i les seves famílies des dels 4 mesos fins els 3 anys, garantint el dret a rebre una educació de qualitat des del naixement, oferint les mateixes oportunitats a tothom.
Són centres públics, subvencionats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Subirats, a més a més de l’aportació de les famílies amb les quotes mensuals.
A Subirats hi ha tres llars d’infants municipals:

Llar d’infants Els Pardals
C/ Pi, 1
Ordal
Tel.93.817.91.32 (ext.4)

La llar d’infants Els Pardals d’Ordal es troba ubicada dins del nou recinte de l’escola El Montcau, fet que ens permet compartir espais i vivències amb la resta de nens i nenes. La seva ubicació ens dona el plaer de gaudir d’unes vistes relaxants i privilegiades dels boscos i muntanyes d’Ordal.

Llar d’infants L’Esquirol
C/ Ponent, 28
St. Pau d’Ordal
Tel. 93 899 33 93

La llar d’infants L’Esquirol acull nens des de 4 mesos fins a 3 anys.  Situada  en un entorn privilegiat, envoltada de vinyes i presseguers que ens permet observar, experimentar i gaudir de la natura en tot el seu esplendor.

Llar d’infants Els Cargols
C/ del Bosc, s/n
Lavern
Tel. 93 899 42 11

La llar d’infants Els Cargols té el privilegi de compartir recinte i experiències amb l’escola Subirats i un entorn d’allò més favorable ja que està envoltada de vinyes.

Si vols més informació sobre les llars d’infants, demana el llibret informatiu a les oficines de l’Ajuntament de Subirats.
Segueix l’activitat de les llars de Subirats al seu blog


AMPES

AMPA Escola Subirats (Lavern)
http://ampasubirats.blogspot.com.es/

AMPA Escola el Montcau (Ordal)
https://elmontcau.wordpress.com/ampa/

AMPA Escola Sant Jordi (Sant Pau d’Ordal)
https://www.sites.google.com/a/xtec.cat/escola-sant-jordi-zer-subirats/ampa


ESCOLA INTERMUNICIPAL DEL PENEDÈS

L’Escola Intermunicipal del Penedès, ubicada al municipi de Sant Sadurní d’Anoia, neix l’any 1981 per iniciativa del primer ajuntament democràtic de Sant Sadurní. Pertany a la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès, si bé està subvencionada totalment per la Generalitat de Catalunya. L’EIP és un centre públic, laic, igualitari i gratuït, on es poden cursar els estudis d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. A més a més d’aquesta formació acadèmica i curricular reglada, el centre ofereix a l’alumnat una educació integral  i personalitzada que l’ajuda a fer-se responsable, tolerant i participatiu.
Visita la seva Web. 

LINKS

X