BUSCADOR

Reconeixes aquest paisatge?

Reconeixes aquest paisatge?

L’Observatori del Paisatge de Catalunya està coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla territorial parcial del Penedès que està elaborant la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El Catàleg, que inclou les comarques del Garraf, bona part de l’Anoia i el Baix i l’Alt Penedès, ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur.

Per preparar el Catàleg de paisatge, és indispensable la col·laboració de tots els penedesencs i penedesenques. És per això que hem preparat una enquesta on-line on es fan preguntes vinculades amb la relació que té cadascú amb el seu paisatge. Aquesta informació és molt útil per a l’equip que elabora el Catàleg de paisatge.

L’enquesta estarà oberta fins a finals del mes de setembre i es pot omplir a través d’aquest enllaç: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKny  o també s’hi pot accedir a través del web oficial del Catàleg http://paisatgepenedes.cat

Et convidem a omplir l’enquesta i a fer-ne difusió. Entra al web i participa!X