BUSCADOR

Reconeixements Administració Oberta 2020

Reconeixements Administració Oberta 2020

L’Ajuntament de Subirats ha estat guardonat amb un dels Reconeixements Administració Oberta 2020, atorgats pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) per ser una de les administracions capdavanteres a Catalunya en la transformació digital del propi ens, tant pel que fa a la relació amb la ciutadania com en la seva gestió interna.

Aquest reconeixement té com a objectiu posar de manifest l’excel·lent feina de les administracions locals i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert.

L’ajuntament ha quedat en tercera posició, dins  la categoria de municipis entre 1001 a 5000 habitants, per darrera de l’Ajuntament d’Ascó i Prats de Lluçanès.

El passat 5 de maig es va celebrar l’acte de lliurament d’aquests reconeixements, el qual va comptar amb la participació de l’Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública i president de l’AOC, Jordi Puigneró, del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras. Per part de l’Ajuntament hi va assistir la regidora Àngels Pinyol, responsable d’administració electrònica, a través de videoconferència, igual que la resta d’ens guardonats.

Aquests guardons destaquen el compromís del món local en la transformació digital de l’administració pública i posa de manifest la feina que s’ha dut a terme pel que fa a la transformació digital de l’Ajuntament, que recordem, es va iniciar l’any passat en ple confinament per la pandèmia de la Covid-19.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a tot el personal la seva feina, implicació, esforç i treball en equip, sense el qual no s’hauria aconseguit aquest Reconeixement.

 

 

 X