BUSCADOR

Recollida de poda

Els nuclis de població de Subirats tenen una recollida de la poda i restes vegetals llenyoses amb sistema Porta a Porta.

Els veïns interessats han de recollir prèviament un sac especial a l’Ajuntament. En el cas de restes vegetals de mida petita, cal dipositar-les als sacs i, en el cas de branques, cal fer-ne feixos i lligar-los. Cada divendres hi ha recollida de la poda, previ avís a l’Ajuntament (com a màxim el dimecres anterior). La nit de dijous, cal deixar davant de l’habitatge el sac amb les restes vegetals i/o feixos de branques per a que se’ls puguin passar a recollir. El funcionament és similar a la recollida d’andròmines.

Fa uns anys es van posar contenidors de restes vegetals en les urbanitzacions de Muntanya Rodona i Casablanca, però s’ha detectat que s’hi aboquen molts impropis i no es poden gestionar correctament. Per això aquests contenidors deixaran d’utilitzar-se per aquesta fracció i es passarà a fer recollida porta a porta de les restes vegetals també a les urbanitzacions Muntanya Rodona i a Casablanca (igual que es fa en els nuclis).

A la Urbanització Can Rossell hi ha un tancat habilitat per a dipositar les restes de poda, que seguirà en funcionament.

Díptic informatiu

X